Beginners

Kom je voor het eerst klimmen en heb je nog geen Klimvaardigheidsbewijs Indoor Toprope (KVB-IT)? Dan kun je bij ons op een leuke en veilige manier kennis maken met de klimsport. We hebben op onze bovenverdieping 20 Autobelays (automatische zekerapparaten) hangen, waarmee je zonder zekeraar meer dan 50 klimroutes van zo’n 12 meter hoog kunt klimmen.

Reserveren

Voordat je kunt beginnen krijg je een veiligheidsinstructie van ongeveer 10 minuten. We geven uitleg over het juist aantrekken van je klimgordel, het veilig omgaan met de Autobelays en onze huisregels. Daarna kun je 1,5 uur vrij klimmen. Om er zeker van te zijn dat er voldoende teamleden aanwezig zijn om de instructie te kunnen geven en de veiligheid in de hal te kunnen waarborgen, moet je vooraf reserveren.

Kosten

Als je voor de eerste keer komt klimmen betaal je entree en kosten voor de huur van een klimgordel (als je deze niet zelf hebt). Je kunt ook klimschoenen huren, maar dat is niet verplicht.
Bekijk de Tarieven.

Wil je zelf leren zekeren of komen klimmen met kinderen? Bekijk ons cursusaanbod of lees meer over klimmen met kinderen.