Scholen

Schoolgroepen zijn bij ons van harte welkom. Wilt u eenmalig met een groep komen klimmen, en neemt u zelf voldoende begeleiding mee (1 volwassenen per 4 kinderen t/m 16 jaar) kijk dan even op de pagina voor groepen.

Willen jullie vaker komen, buiten openingstijd komen, of begeleiding vanuit ons? Lees dan even verder. We hebben hier twee opties voor, Autobelays of topropen.

Autobelay

Op de autobelays kan door iedereen zelfstandig geklommen worden. Begeleiding hiervoor kan afhankelijk van de wens door jullie of door ons geregeld worden. Hiervoor zijn ook mogelijkheden buiten openingstijden. Neem contact met ons op om tot de beste oplossing te komen.

Toprope

We kunnen ook toprope cursussen voor scholen faciliteren. Hierin worden leerlingen begeleid in het veilig leren zekeren met verschillende zekerapparaten. Hiervoor is het noodzakelijk om een cursus (inclusief examen) van ten minste 8 uur gevolgd te hebben. Dit wordt vaak ingedeeld in 4 blokken van 2 uur, of 5 blokken van 1,5 uur.
Neem contact met ons op om de jullie situatie te bespreken.

Contact

Een aantal zaken zijn handig om te vermelden als je contact opneemt. Denk hierbij aan de grote van de groep en de gewenste dagen en tijden. Ook is het handig als wij wat informatie hebben over de groep, met name als het bijvoorbeeld gaat om een sportopleiding.