Met kinderen

Kinderen zijn van harte welkom bij klimhal Stadsmuur.

Klim je vaker in onze hal en heb je de Autobelay verklaring al getekend? Dan kun je gewoon samen met je kind(eren) komen klimmen. Je blijft als volwassene natuurlijk altijd verantwoordelijk voor de kinderen die je bij je hebt.

Groep kinderen en kinderfeestjes

Klimmen met een groep kinderen, bijvoorbeeld als kinderfeestje, is natuurlijk ook mogelijk. We bieden geen arrangementen, maar jullie zijn van harte welkom om te komen klimmen en eventueel daarna wat te eten/drinken in ons café.

Jullie maken dan gebruik van automatische zekerapparaten genaamd Autobelays. Deze apparaten nemen het zekeren uit handen. Hierdoor is er geen klim- en/of zeker-ervaring nodig om bij ons te komen klimmen. Één van onze medewerkers begeleid de opstart. Van gordels aantrekken tot en met de opstart. Daarna kun je 1,5 uur klimmen.

Reserveren

Voordat je kunt beginnen krijg je een veiligheidsinstructie van ongeveer 10 minuten. We geven uitleg over het juist aantrekken van je klimgordel, het veilig omgaan met de Autobelays en onze huisregels. Daarna kun je 1,5 uur vrij klimmen. Om er zeker van te zijn dat er voldoende teamleden aanwezig zijn om de instructie te kunnen geven en de veiligheid in de hal te kunnen waarborgen, moet je vooraf reserveren.

Kosten

Voor kinderen die mee komen klimmen met een ouder en voor kinderfeestjes, gelden dezelfde tarieven. Je betaald een dagkaart per kind voor de entree en een klimgordel is verplicht (deze kun je bij ons huren als je er zelf geen hebt).
Bekijk Openingstijden en Tarieven

Belangrijke informatie

  • Er is geen minimumleeftijd voor kinderen die willen komen klimmen. Wel is er een minimumgewicht. Kinderen moeten zwaarder zijn dan 12 Kg.
  • Per 4 kinderen t/m 16 jaar moet er verplicht één volwassene meekomen als begeleider. Dit is voor de veiligheid in onze hal een verplichte regel. (Bijv.: bij 5-8 kinderen zijn 2 volwassen begeleiders voldoende en bij 9-12 kinderen moeten er 3 volwassenen bij zijn.)
  • Begeleiders mogen bij ons gratis naar binnen.