Met kinderen

Kinderen zijn van harte welkom bij klimhal Stadsmuur.

Klim je vaker in onze hal en heb je de Autobelay verklaring al getekend? Dan kun je gewoon samen met je kind(eren) komen klimmen. Je blijft als volwassene natuurlijk altijd verantwoordelijk voor de kinderen die je bij je hebt.

Groepjes kinderen en kinderfeestjes

Wil je met een groep kinderen komen klimmen? Dan helpen we je graag. We hebben geen speciaal kinderfeestjes-arrangement, maar bieden groepen kinderen wel met plezier de mogelijkheid om de klimsport samen uit te proberen.

Als je met een groep kinderen komt klimmen, begeleidt één van onze medewerkers jullie van gordels aantrekken tot en met de opstart. Vervolgens kun je 1,5 uur klimmen met behulp van automatische zekerapparaten genaamd Autobelays. Deze apparaten nemen het zekeren uit handen, waardoor er geen klim- en/of zeker-ervaring nodig om bij ons te komen klimmen. Daarna kun je eventueel afsluitend nog wat eten of drinken in ons café.

Reserveren

Voordat je kunt beginnen krijg je een veiligheidsinstructie van ongeveer 10 minuten. We geven uitleg over het juist aantrekken van je klimgordel, het veilig omgaan met de Autobelays en onze huisregels. Daarna kun je 1,5 uur vrij klimmen. Om er zeker van te zijn dat er voldoende teamleden aanwezig zijn om de instructie te kunnen geven en de veiligheid in de hal te kunnen waarborgen, moet je vooraf reserveren.

Kosten

Dagkaarten voor kinderen hebben een gereduceerd tarief. Je betaald per kind altijd een dagkaart en een klimgordel is verplicht (deze kun je bij ons huren als je er zelf geen hebt). Zowel voor groepen kinderen als voor kinderen die met een ouder mee komen klimmen, gelden dezelfde tarieven.
Bekijk Openingstijden en Tarieven

Belangrijke informatie

  • Er is geen minimumleeftijd voor kinderen die willen komen klimmen. Wel is er een minimumgewicht. Kinderen moeten zwaarder zijn dan 12 Kg.
  • Per 4 kinderen t/m 16 jaar moet er verplicht één volwassene meekomen als begeleider. Dit is voor de veiligheid in onze hal een verplichte regel. (Bijv.: bij 5-8 kinderen zijn 2 volwassen begeleiders voldoende en bij 9-12 kinderen moeten er 3 volwassenen bij zijn.)
  • Begeleiders mogen bij ons gratis naar binnen.